Lewis Hamilton ha aconseguit una victòria que manté viva la flama del campionat. Nico Rosberg no ha pogut coronar-se aquí i ha acabat 2n. Verstappen ha completat el podi després d’una magnífica cursa.

La cursa començava després de 7 voltes darrera el Safety Car, ja que la pista estava molt molla. Magnussen era el primer en arriscar-se a posar el pneumàtic intermig i gairebé tots els pilots el seguien, algun com Vettel gairebé obligat després de trompejar a l’última cursa. L’acció durava poques voltes, ja que Ericsson tenia un accident i el Safety Car sortia a la pista. En reprendre’s la cursa, Räikkönen perdia el control del seu Ferrari a la recta de meta i xocava contra les proteccions, provocant una bandera vermella.

Hamilton estava 1r per davant de Rosberg, Verstappen, Hülkenberg, Pérez, Sainz, Nasr, Ricciardo, Ocon i Wehrlein. La cursa s’ha reprès darrera el Safety Car durant unes poques voltes abans de tornar a treure bandera vermella per la pluja malgrat que la intensitat d’aquesta era similar.

Verstappen superava a Rosberg a la ressortida com ja havia fet anteriorment amb Räikkönen. No obstant, Red Bull s’equivocava amb l’estratègia i muntava intermitjos a tots dos cotxes. Tot i que al principi anaven molt ràpid, un nou període de SC per un accident de Massa i l’augment de la intensitat de la pluja els obligava a tornar a posar pneumàtics de pluja extrema.

Finalment, Hamilton s’ha emportat un triomf treballat sota la pluja sense cometre ni una sola errada, a més retallant-li punts a Rosberg abans de l’última cita del campionat. Verstappen ha protagonitzat una increïble remuntada després del pit stop i ha pujat des de la 14a posició fins la 3a realitzant avançaments extraordinaris. Pérez, Vettel, Sainz, Hülkenberg, Ricciardo, Nasr i Alonso han completat el top 10 d’una cursa de bogeria constant.