El Circuit de Barcelona-Catalunya ha renovat el seu contracte amb Dorna Sports per seguir albergant el Gran Premi de Catalunya fins 2021. El Circuit de Montmeló ha acollit una prova del Campionat del Món de MotoGP ininterrompudament des de la temporada 1992. Jordi Baiget (Conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat) i Carmelo Ezpeleta (Director Executiu de Dorna Sports) van signar l’acord dimecres passat per estendre el contracte per cinc anys més.

Jordi Baiget:

“Haver renovat aquest contracte és molt significatiu per a nosaltres a causa de l’economia i llocs de treball que genera. Montmeló es reafirma en un punt important per a la indústria automobilística, una cosa que ja s’ha convertit en una tradició”.

Carmelo Ezpeleta:

“Sense cap dubte, renovar el contracte amb el Circuit de Barcelona-Catalunya fins 2021 és una notícia fantàstica per a MotoGP i tots els seus aficionats. És una institució que ha estat amb nosaltres des del principi, el 1992, i el seu compromís amb l’esport és total. El fet que Catalunya s’hagi assegurat un Gran Premi fins a 2021 demostra que la confiança entre les dues parts és ferma”.