Luca Marini es fa amb la primera victòria de la temporada en una cursa en la que no ha tingut rival i ha dominat completament. Binder ha acabat segon després d’una gran lluita amb Lecuona, tercer.

En començar la cursa, Tetsuta Nagashima va superar Álex Márquez, però el líder del mundial va tornar al liderat pocs revolts després. Luca Marini va pujar fins la tercera plaça, amb Remy Gardner quart. Jorge Martín va perdre quatre posicions en la primera volta. Dimas Ekky Pratama va ser penalitzat per saltar-se la sortida.

Marini es va posar segon i ell i Márquez van obrir una distància d’un segon. Iker Lecuona va arribar fins la tercera plaça, tot i que Gardner i Brad Binder li disputaven aquest lloc de podi. Marini es va allunyar de Márquez i Lecuona va arribar a la posició del 73. Stefano Manzi va caure.

Binder es va posar quart i es va anar apropant a Lecuona i Márquez. Augusto Fernández rodava cinquè amb Martín sisè i Gardner setè. Lorenzo Baldassarri va caure al darrer revolt. Xavi Vierge va superar Gardner per posar-se setè, però va caure immediatament després.

Lecuona no aconseguia superar Márquez, fet que va propiciar l’arribada de Fernàndez al grup, que ja era de quatre pilots. Lecuona va decidir atacar i, desprès de diversos intents, va poder consolidar l’avançament. Binder va aprofitar la situació per prendre-li al líder l’última plaça de podi.

Lecuona i Binder es van escapar, i Márquez es va quedar amb Fernández lluitant per la quarta posició. Tots dos duels es van intensificar en arribar les darreres cinc voltes. Lecuona va defendre la segona posició a la perfecció, però Binder va poder passar al darrer revolt.

Marini es va endur la victòria, la primera de la temporada per ell, amb més de dos segons de distància i sense que cap pilot li hagi pogut disputar el triomf. Binder aconsegueix un nou resultat positiu amb la segona plaça i Lecuona puja al podi per primer cop aquest any i per segon en la seva vida. Fernández, Márquez, Martín, Thomas Luthi, Nicolò Bulega, Somkiat Chantra i Marco Bezzecchi completen el Top 10.

Tot i no aconseguir el millor resultat, Márquez es manté al capdavant de la general. El pilot de l’Estrella Galicia té ara 40 punts sobre Fernández, que recupera el segon lloc del mundial. Binder puja fins la tercera plaça, a 44 punts del líder; Luthi és quart a 46 i Jorge Navarro (17è avui) cinquè a 49.