Sebastian Vettel ja s’ha vestit de vermell per primera vegada. El nou pilot de la Scuderia de cara al 2015 ha protagonitzat un cap de setmana molt intens, amb un test de cent voltes a Fiorano amb un F2012, més una jornada de simulador diumenge. Aquests han estat tots els detalls del treball d’aquesta setmana per a l’alemany, a més de les seves declaracions al respecte, mostrant-se bastant il·lusionat i emocionat.


Primer cap de setmana com a pilot de Ferrari per a Sebastian Vettel, que ha estat a Maranello des de dissabte fins ahir per començar a treballar de cara a la propera temporada. Ahir al matí, l’alemany es va reunir amb el president Sergio Marchionne i el nou director general i Team Principal de la Gestioni Sportiva, Maurizio Arrivabene, amb qui va estar parlant sobre el treball que l’equip té per davant tant a curt, com a mig termini. Sebastian es va trobar també amb diversos enginyers, entre ells James Allison, amb els quals va estar analitzant les dades obtingudes en les jornades de dissabte i diumenge, a més de definir una bona agenda de treball en què l’objectiu no és altre que portar a Ferrari de nou fins al nivell de competitivitat en el qual ha d’estar.

Cotxe i simulador: Les del dissabte i el diumenge van ser dues jornades d’intens treball, en què Vettel va estar entre la pista i el simulador. Sebastian va rodar al circuit de Fiorano amb un F2012, completant gairebé cent voltes per familiaritzar-se amb l’equip i la nova posició de pilotatge. Diumenge el va dedicar a treballar en el simulador: Vettel va dur a terme llargues sessions de pilotatge sobre el F14 T “virtual”, fent als procediments, ordres i sistemes de la unitat de potència.

Sebastian Vettel:

“Òbviament venir aquí ha estat fantàstic. Ja havia vingut aquí una vegada, quan era un nen; vaig creuar Maranello en cotxe i vaig intentar veure una mica per sobre de les tanques. Ser aquí com part de l’equip és simplement fantàstic i tenir la possibilitat de pilotar el cotxe i de conèixer a l’equip ha estat una experiència única. Òbviament aquest color és una novetat per a mi, com ho és que tothom vist de vermell i que tot sigui vermell. Però crec que és una cosa realment especial i tinc moltes ganes de treballar en el repte que tenim per davant en els propers anys”.

“En ser hivern aquí, ha fet prou fred per rodar en pista, però igualment ha estat una bonica sensació. Pilotar sempre és divertit i ha estat genial retrocedir en el temps, als temps en què tenia onze o dotze anys i espiava des de darrere de les tanques per intentar veure a Michael a pista. Avui, però, el que rodava i veia molts tifosi al voltant de la pista era jo. Havia escoltat moltes històries sobre Ferrari i sobre el que se sent en posar-te al volant d’un dels seus monoplaces vermells. Ara puc confirmar que no són només contes, sinó una veritable llegenda i que un se sent realment especial quan entra a formar part de tot això. Estar dins del cotxe i veure arribar a tantes persones, veure mentre s’assomen al mur per veure rodar al cotxe en pista … és una cosa màgica. El que ha passat avui és una cosa que mai oblidaré “.

Press Release Ferrari.com