Sebastian Vettel, quatre vegades campió del món de Fórmula 1 i novè classificat en la classificació que s’ha disputat avui al circuit de Suzuka; ens ha parlat sobre els seus sentiments per deixaré l equip Red Bull i prendre un nou repte.


 

El pilot germànic en acabar la classificació en males sensacions ha valorat en primer terme com s’ha desenvolupat la sessió:

“He gaudit molt amb el cotxe perquè m’agrada molt aquesta pista. La classificació no ha anat com jo volia, òbviament si un comença més endarrere és perquè espera que hi hagi pluja, hem de estar a l’espera del que pugui passar demà, si no hi ha pluja està clar que serà més complicat. Però clarament la classificació no ha anat segons el que tenia previst, simplement no he estat capaç de treure el màxim en aquesta pista, he fet alguns derrapes, errors i d’aquesta manera no estic gaire content.

És clar els periodistes ja estaven impacients per preguntar sobre el tema del dia, i la pregunta no s’ha fet esperar: on anirà Sebastian Vettel?

“On aniré no ho puc anunciar, ho anunciaré aviat però crec que ja us podeu imaginar que és un gran pas per a mi. Tot el que hem aconseguit [Red Bull] ho hem aconseguit junts en els últims anys, Red Bull és la meva família, i clarament he de tenir en compte que m’he passat els darrers 15 anys amb ells, hem pogut crear una cosa molt especial i això sempre serà part de mi però arriba un punt a la vida en que hi ha una veu dintre teu que va creixent i et parla de la necessitat de fer alguna cosa nova, buscar nous reptes, començar un nou capítol. Al final [la vida] és com un llibre, si tots els capítols fossin els mateixos ningú llegiria el llibre, així que segurament és el moment d’escriure un nou capítol.

Vettel ha volgut deixar clar a més a més que si marxa no és per què té un mal sinó que marxa de Red Bull, la seva família, perquè el cor li demana reptes nous:

No és com la gent ho veu, no és la primera vegada que he tingut la oportunitat de fer una altre cosa, està clar que no he tingut una temporada fàcil fins ara i sembla que seguirà en aquest camí, però espero que tinguem unes bones últimes 5 curses fins al final de la temporada i marxaré amb una bona relació amb ells [Red Bull]. Els hi dec molt a tot a l’equip, sempre deure molt a Red Bull que és la meva família i no és una decisió deguda perquè la situació no m’agradi, perquè a la gent no li agradi, no marxo d’ enlloc i com he dit arriba un moment, o arribarà un moment per a tots en que volem fer alguna cosa nova; la decisió ha estat molt dura i les conseqüències també seran dures d’afrontar, de dir a la gent perquè he pres aquesta decisió; has de seguir al teu cor i no escapar en evitar treure les conseqüències.

 

Després de les declaracions de Christian Horner dient que el alemany s’anava a Ferrari, Vettel ha dit:

“Faré un anunci en breu sobre on aniré però de moment no puc dir res. No sé si hi estic més a prop [de Ferrari], però pel que jo sé, jo segueixo a la Fórmula 1, no faré cap altre cosa.”