Christian Horner, el cap de l’equip Red Bull durant els sis anys en què Vettel hi ha competit i quan ha guanyat quatre campionats del món de Fórmula 1, ha dedicat al pilot alemany unes declaracions després de que aquest anunciés la seva marxa a Ferrari.


És evident que a Christian Horner no li semblaria bé que Vettel marxés de Red Bull. Però ningú s’esperava tampoc declaracions tant dures al analitzar la decisió del pilot alemany. Per Christian Horner, deixar l’equip que li ha donat de menjar durant tota la seva carrera esportiva no és la decisió més adient.

Horner deia: “Òbviament, Ferrari li ha fet una oferta molt atractiva. Simplement ha vist que l’ham llançat per Ferrari li obria una finestra i ha considerat que era el millor moment per ell.” Tot i així el cap de Red Bull no considerava pas que aquesta fos la millor decisió. “Aquesta ha estat la seva elecció i ja és prou grandet per saber què vol. No té mànager ni tampoc persones qui li hagin fet costat en això. Ha pres la seva decisió i la respectarem.”

A més a més, el màxim responsable de l’equip també afegia apunts emotius: “El conec molt bé, hem passat molt de temps junts i tot i donar-hi voltes durant molt de temps fins ahir a la nit no ens en va informar. No crec que sigui una decisió a la lleugera, si el seu desig és ser en un altre lloc no tenim dret a interposar-nos al seu camí. Hem viscut grans moments junts i ell sempre formarà part de tot allò que hem guanyat.”

Recordant-li al cap de l’equip que Vettel encara tenia el contracte vigent, ha aclarit que això s’ha arreglat en un tres i no res: “Si algú no vol ésser on és no importa el què digui un tros de paper. Ha de ser just per ambdues parts. Ell ha arribat a un punt en la seva carrera esportiva on ha volgut acceptar un nou repte i com en qualsevol relació si algú no vol seguir formant part d’alguna cosa, cal seguir endavant.”

Concloent les declaracions, Horner deixava clar que passaria pàgina: “Sempre serà a prop dels nostres cors a Red Bull, però l’1 de gener serà un rival més.”