El fill prodig de la familia de Red Bull tan sols ha pogut completar 35 voltes en un día en el que l’acció ha començat amb l’asfalt moll del circuit de Barcelona-Catalunya i que progresivament s’aha anat aixugant. Ha estat durant la tarda que s’han fet els temps de volta més competitius. No ha estat el cas de Verstappen que ha tingut varis problemes durant la jornada per tancar així una semana atípica en uns test de pretemporada on la Fórmula 1 ha vist la neu en dos diez.

“Sí, hi ha una gran diferencia. Crec que es un canvi positiu. Avui no hem pogut fer bones voltes perque amb aquestes condicions que no són ideals és complicat. Tot es tractaba de veure que tota anava bé respecte les dades que arriben del cotxe y es corresponen amb el que estaba previst a la fabrica. La meteorología no es la ideal per és el mateix per a tots, espero que la semana que ve surti més el sol”, comenta el pilot holandès desde Barcelona en la conclusió de la jornada.

“Hem tingut alts i baixos, però aquestes coses passen tot i que les condicions no han estat les ideals durant la semana y espero que la semana següent surti més el sol”, reconeix Verstappen després d’una semana en la que la queixa general ha estat el mal temps i el fred tot i que s’espera que l,a propera semana millori.

“Ha estat positiu. No hem tingut tandes normals així que hem comparat les dades de la fabrica amb les del cotxe. Som positius al respecte, encara que no hoy sembli a la pantalla de temps”, conclou el de Red Bull que l’any passat va guanyar dues curses durant la temporada al GP de Mèxic i al GP de Malàisia.