Jean-Éric Vergne guanya una caòtica carrera a Berna. El francès amplia el seu liderat a la general després de contenir a Mitch Evans fins al final de la prova. Sébastien Buemi completa el podi en una cursa marcada per una bandera vermella i per la pluja en les últimes voltes.

En apagar-se el semàfor, el Poleman Jean-Éric Vergne va conservar el liderat. Per darrere hi va haver un toc entre Jerome D’Ambrosio i Robin Frijns que va acabar amb l’holandès al mur. En arribar al primer revolt, Max Günther i Pascal Wehrlein es van tocar. El de Mahindra va colpejar el mur i va provocar un embús enorme que, evidentment, va acabar amb una bandera vermella.

Diversos pilots van poder esquivar l’incident fent servir una drecera per l’interior de la xicana. No obstant això, direcció de cursa va decidir que la cursa es reemprendria seguint l’ordre original de sortida, ja que no s’havia completat cap volta.

Tant Wehrlein com Günther van haver de reparar els seus danys durant la interrupció. Frijns, per la seva banda, va haver de retirar-se i va veure com les seves opcions de títol s’esvaïen. La cursa es va reprendre després d’una llarga interrupció i, un cop es va retirar el cotxe de seguretat, les posicions de cap romandre estables.

Edoardo Mortara va xocar amb Alex Sims i va abandonar la cursa. Després de diverses voltes sense canvis, Sam Bird va realitzar un avançament al límit sobre Günther i es va posar cinquè. El britànic no trigaria a guanyar una altra plaça, ja que Wehrlein, que era quart, va perdre potència. L’alemany no va poder arribar a boxes i es va parar en pista, fet que va provocar un Full Course Yellow.

La batalla per la victòria entre Vergne i Mitch Evans estava sent frenètica amb el francès defensant-se a la perfecció dels atacs d’un Evans que no arribava a passar tot i disposar del mode d’atac. Andre Lotterer va emprar aquest extra de potència per passar a Daniel Abt i a Günther i posar-se cinquè. El de Techeetah guanyaria una altra plaça en superar a Bird.

Amb tan sols dos minuts per al final va començar a ploure amb intensitat. Els quatre pimeros estaven agrupats, però ningú va ser capaç de realitzar un avançament i Vergne es va fer amb la seva tercera victòria de la temporada i la segona consecutiva en batre a Evans per mil·lèsimes a meta. Sébastien Buemi conté a Lotterer per emportar-se un podi a casa. Günther, Abt, Alex Lynn, Felipe Massa i Lucas Di Grassi completen el Top 10.

Aquests resultats deixen a Vergne més líder i amb opcions de sentenciar el títol en la primera cursa de Nova York. El vigent campió ja suma 130 punts. Darrere d’ell es troben Lotterer amb 98 punts, Di Grassi amb 97, Evans amb 87 i Antonio Félix Da Costa amb 82.