La inestabilitat de pilots de l’equip Coyne Racing, l’intercanvi de seient en el cotxe #8 del equip Chip Ganassi i la lesió de Hinchcliffe, fa que Tristan Vautier, Pippa Mann, Sage Karam i Ryan Briscoe tornin aquest cap de setmana a l’acció de l’IndyCar a Fontana, el tercer oval del any.


La falta de pressupost de l’equip Dale Coyne Racing segueix provocant canvis de pilots. No són pilots nous, però són els esperats per competir en el tercer oval de l’any. Tristan Vautier i Pippa Mann tornen a l’equip Dale Coyne per participar en la tercera cursa que es disputa en un oval, aquest cop a Fontana, Califòrnia.

Mentrestant, l’intercanvi de seient entre Sebastián Saavedra i Sage Karam fa tornar al jove nord-americà al lloc que li pertoca en el seu any d’aprenentatge. Jove però expert en ovals, Karam evidencia el seu rendiment en traçats com aquest on l’equip Chip Ganassi aquest any és superior.

Finalment, Ryan Briscoe torna al equip Schmidt Peterson Motorsport en substitució del lesionat James Hinchcliffe. És la segona cursa de Briscoe aquest any a la Indycar, pilot que no va poder participar en les 24 hores de Le Mans per culpa del accident del seu company d’equip Jan Magnussen.

Recordem que la ronda de Fontana durant els darrers anys ha estat la que tancava el campionat i a més a més, era en una cursa nocturna, que enguany no serà així. La cursa es disputarà 7 hores abans que els anteriors anys.