Tot i tractarse d’un secret a veus, no deixava de ser una cosa que podía pasar o no. Finalment, després del anunci de que Pascal Wehrlein tornava al DTM després del se upas per la 1 amb Manor i Sauber, s’ha anunciat el retorn a la titularitat de Dani Juncadella al campionat Alemany de la mà de Mercedes desp`rés d’un any que ah exercit de piloot reserva y de desenvolupament al mateix tempoos que es centrava en els GT amb la seva participació a les Blancpain, la VLN i les 24 hores de Nürburgring.


El pilot català ha reconegut que se sent “genial de torna a competir al DTM. Estic encantat de tornar a pujarme al cotxe després d’un any sens haver-ho fet. He guanyat experiència competint gràcies al meu programa de GT i al meu rol de pilot reserva i de desenvolupament. He estat a prop del equip durant la temporada així que, estic familiaritzat amb la nova generació de cotxes i la normativa del DTM. Estic encantat, per tant, de poder competir de nou al DTM. Mai he estat satisfet amb els meus resultats al DTM perque he tingut la sensació de que no reflexen la meva habilitat. Aquest cop ho intentaré.”

“En Dani coneix molt bé l’equip dels anys anteriors i ha estat present al els caps de semana de 2017 com a pilot reserva”, explica Ullrich Fritz, cap de Mercedes al DTM, sobre el pilot català que va competir de 2013 a 2016 un total de 56 curses en las que va aconseguir 75 punts. “No necesitará molt temps per aclimatarse. Coneix l’equip i als seus membres així que no tindrem problemes per integrar-lo al equip. Estic convençut de que será capaç d’ajudar al equip amb la seva experiència i el seu talent.”

D’aquesta forma el campionat Alemany tornarà a tenir representació espanyola després del pas del propi Juncadella, així com Miguel MNolina (Audi) i Roberto Merhi, també amb Mercedes.