Les 4 Hores d’Imola, cursa de les European Le Mans Series, han tingut un resultat bastant diferent pels pilots espanyols que hi han participat

Belén García va començar amb molt bon peu les 4 Hores d’Imola. La pilot catalana va aconseguir la pole de LMP3 juntament amb els seus companys de l’equip DKR Engineering. Wyatt Brichacek va ser l’encarregat d’aconseguir-ho, amb un temps d’1:37.776.

Alexander Mattschull va començar la cursa sota un cel amenaçador i va avançar fins a la segona posició abans de ser penalitzat amb un drive-through per un toc amb un altre cotxe. Belén García va sortir de boxes en sisè lloc i va haver de gestionar el trànsit, però un intent d’avançament d’un altre cotxe la va fer sortir de pista, provocant la sortida del Safety Car. Tot i els incidents, García va recuperar posicions fins a la tercera abans de cedir el relleu a Wyatt Brichacek, qui va acabar la cursa en sisè lloc. L’equip DKR Engineering va concloure la cursa en quarta posició general, a quinze punts dels líders del campionat.

Per altra banda, a la categoria LMP2 hi va participar Lorenzo Fluxá. El pilot balear, que juntament amb el seu equip va guanyar a Barcelona, ha abandonat en les últimes dues curses. En aquests moments es troben a 23 punts dels líders del campionat.

Albert Costa, qui participa en la categoria LMP2 Pro/Am de les European Le Mans Series, va obtenir un bon resultat en l’última prova de la competició després d’un cap de setmana complicat. El seu equip Nielsen Racing, format també per John Falb i Colin Noble, va ser capaç d’acabar en sisena posició a Imola.

Els líders del campionat es troben a 25 punts de diferència actualment. La temporada de Nielsen Racing està sent bona, amb una tercera posició a Barcelona i una cinquena posició a Le Castellet.