La dupla formada per Sergi Pañella i Albert Roger (SKODA FABIA RALLYE2 EVO) ha aconseguit la victòria al 9è RallySprint de la Cerdanya

Aquest dissabte, la localitat d’Alp va acollir el 9è Rallysprint de la Cerdanya, organitzat pel Cerdanya Racing Club. La competició, que forma part del Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints d’Asfalt, la Regularitat Sport i la Regularitat, va comptar amb la participació de 36 equips.

El recorregut incloïa dos trams repetits tres vegades: el tram ascendent Alp-Das (4,922 km) i el tram descendent Masella-Alp (5,956 km), sumant un total de 96,84 km, dels quals 32,63 km eren cronometrats. Malgrat el temps ennuvolat i plujós, la cursa va iniciar amb Sergi Pañella i Albert Roger (Skoda Fabia Rally 2 EVO) marcant un ritme fort, aconseguint els millors temps en els dos primers trams. Joaquim i Paula Manresa (Skoda Fabia R5) van guanyar el tercer tram del matí.

Després del reagrupament de migdia, els trams de baixada van seguir la mateixa dinàmica. Pañella-Roger van dominar els dos primers trams de la tarda, mentre que els Manresa es van imposar en l’últim. Finalment, la victòria va ser per Pañella-Roger, amb els Manresa en segona posició i David Espasa-Juan Codinach (Porsche GT3) en tercer lloc.

En la categoria de Regularitat Sport, Jordi Auret i Gil Tarabal (BMW E30 325i) van obtenir la victòria, seguits per Agustí Domingo-Carles Basart (Ford Escort MKII) i Aleix Brunet-Aleix Collados (Seat Ibiza GLX 1.5). En Regularitat, Esteban Munné-Olga Feliu (Volkswagen Golf GTI MK1) es van alçar amb el triomf, amb Ivan Matavacas-Miquel Molist (Porsche 924) en segona posició i Antoni Peracaula-Joan Cairó (Opel Kadett GSI) en tercer lloc.

XIII PUJADA ALP 2500

El passat diumenge 8 de juliol va tenir lloc a Alp la XIII Pujada a Alp, un dels esdeveniments més destacats del Festival Motorsport Alp 2500. La competició va comptar amb 68 vehicles participants, que van realitzar tres pujades d’entrenaments i dues de carrera a la carretera GI-400, entre Alp i la Masella, amb un recorregut de 6,038 km i un desnivell de 417 metres.

Després de les diferents mànigues, Jordi Vilardell, al volant d’un Demon Car R32 Evo, va obtenir la victòria. Jordi Gaig, amb un Porsche 911 GT3 CUP, va quedar en segona posició, seguit d’Edgar Montellà, que conduïa un Speedcar GT-R EVO.

En la categoria de CM+ i Monoplaces, Joan Gil (Speedcar GT-R Evo) es va emportar el triomf, amb Christian Sifres (Silver Car S3) en segon lloc i Felipe Brandao (Silver Car S3F) completant el podi. En CM Promoció, Jordi Vilardell va repetir victòria, seguit per Edgar Montellà i Ramon Plaus (Silver Car S3 PEP) en tercer lloc.

Copyright: Federació Catalana d’Automobilisme

Pel que fa als Turismes, Jordi Gaig va ser el vencedor amb el seu Porsche 911 GT3 CUP, seguit per Gerard de la Casa (Ford Fiesta) i Marc Riera (BMW M3 E46) en tercera posició.

En Regularitat Sport, Jordi Pitarch (Volkswagen Golf GTI MK2) es va alçar amb la victòria, amb Josep Garcia (Porsche 911) en segon lloc i Aleix Brunet (Seat Ibiza GLX 1.5) en tercera posició. En Regularitat, el triomf va ser per Ramon Martí (BMW 320i), seguit per Delfí Santmartí (Opel Kadett GSI 16v) i Jose M. Martí (Seat 131E).