Problemes de fiabilitat un cop més per a McLaren-Honda avui. Tot i això, l’equip britànic va ser capaç de completar 80 voltes al circuit Barcelona-Catalunya. El director de l’equip, Éric Boullier va comentar els problemes.


El director de McLaren Racing, en una reunió de premsa, va voler culpar una vegada més a Honda per la seva falta de quilometratge, i va dir que la relació està sota una gran pressió amb el fabricant japonès.

“Posem màxima pressió a la nostra relació amb Honda i el mateix ens posen ells, no podem fer cap pas en fals, hem de ser capaços d’oferir el millor cotxe, perquè és el que volem tots dos.

“Som socis, però ells són responsables de la part del motor i nosaltres de la part del xassís. Tenim una relació especial, com un equip de treball: estem molt involucrats en les dues organitzacions. Si podem fer-ho millor, ho fem millor, però tampoc vull distraccions del programa de xassís.”

El francès també va dir que Honda és un proveïdor de motor d’un únic equip, no com Renault, Ferrari o Mercedes:

“Com veieu, encara hi ha alguns problemes de fiabilitat, de manera que un segon equip seria una distracció en aquesta etapa.”