Daniel Ricciardo, segon avui al 5è dia dels tests de pretemporada de Fórmula 1 de 2017 en el circuit Barcelona-Catalunya, accepta que hi ha altres equips que es veuen millor que ells, però també confia que l’equip pugui resoldre els problemes que estan patint.


L’australià va comentar que està content amb la forma en què Red Bull està treballant, però accepta que Ferrari i Mercedes estan davant d’ells, mentre que Williams està mostrant el seu potencial real.

“Sento que el cotxe està començant a evolucionar una mica, i encara estic optimista ja que sabem [com] seguir millorant.

“No estic segur que estiguem al nivell de Mercedes o Ferrari encara, però estem arribant a allà. Ferrari sembla realment ràpid. Estic segur que Mercedes seguirà sent molt ràpid.

“Tot i que Williams no va córrer molt la setmana passada, el dia en què van obtenir un bon rendiment, de veritat vaig pensar que es veien molt bé també – avui ho han demostrat.”

També accepta els problemes de Red Bull tot i estar confiat en el potencial del cotxe:

“En aquest moment no hi ha cap secret ni res, no ens estem guardant dos segons a la nostra butxaca.

“Sentim que encara podem treure més partit del cotxe, però crec que tothom pot fer-ho. Esperem que Williams no pugui i que avui hagi estat el seu millor dia! Però crec que Ferrari i Mercedes encara poden treure més profit dels seus cotxes.

“Una vegada que tot això passi, llavors veurem, però per ara està bé. És el meu tercer dia al cotxe, i jo diria que des del primer dia fins al segon, i del segon al tercer, estic cada vegada més feliç.”