Després d’onze anys amb la mateixa combinació de colors, Toro Rosso ha desvelat el nou uniforme pels seus cotxes, inspirat en el nou patrocinador de l’equip.


Ha estat avui a les sis de la tarda quan Toro Rosso ha presentat el seu monoplaça al pitlane del Circuit de Barcelona-Catalunya en presència dels seus dos pilots Daniil Kvyat i Carlos Sainz, qui entomen el seu tercer any amb Toro Rosso.

L’equip italià ha deixat enrere la històrica configuració de colors per presentar-nos un nou uniforme format per tres tints. El color predominant és un blau metàl·lic, amb un vermell intens i un platejat que dóna forma als braus i la marca Red Bull. Tal combinació correspon als colors de “Simply Cola by Red Bull”, el producte que patrocina el segon equip de la marca de begudes energètiques.

Des d’un punt de vista tècnic, Toro Rosso no s’ha pogut resistir a afegir la ja estandaritzada aleta de tauró, tal i com han fet la majoria d’equips. El frontal sembla ser el més simple de tota la graella, recordant lleugerament a la que Lotus lluïa l’any 2015.

És Carlos Sainz qui estrenarà demà el STR12, junt amb Vettel, Pérez, Massa, Alonso, Bottas, Ricciardo, Hülkenberg i Ericsson.