El pilot de Cervera ha caigut en un test privat de l’equip Repsol Honda al circuit de Jerez. Els metges de l’equip d’Alst han explicat que l’actual campió de la màxima categoria ha patit una lleu dislocació sense que aquesta pugui fer perillar la presència de Marc Márquez en el primer Gran Premi de la temporada a Qatar, el qual es disputarà just d’aquí a un mes.

Ell mateix s’ha encarregat de tranquilitzar a tothom explicant com ha esdevingut l’accident:

“He caigut a la tarda i m’he dislocat l’espatlla, per sort no ha estat greu”.

“Ara descansaré a casa i em prepararé de cara als següents tests de Qatar”.

Tot i haver caigut ha pogut completar gairebé tota la prova amb bones sensacions. Sobre el resultats, el pilot de Cervera ha declarat:

“Ha estat un dia productiu, hem pogut donar moltes voltes i treballar molt bé amb la moto, hem dut a terme la major part del treball que teníem planificat, la qual cosa és positiva”.

Tant Marc Márquez com Dani Pedrosa han pogut completar tan sols dos dies dels tres previstos per culpa de les males condicions climatològiques del divendres. El pilot de Sabadell també ha valorat la feina feta en aquest cap de setmana:

“Hem treballat molt dur i estem satisfets del que hem fet aquí. Ara hem de mantenir-nos enfocats en seguir amb aquesta dinàmica de cara als tests de Qatar”.

Aquestes proves se celebraran al circuit de Doha entre el 10 i el 12 de març.