El Mundial de X-Trial ha tornat aquest cap de setmana a Barcelona cinc mesos després de coronar per trentena vegada a Toni Bou com a Campió del Món.

El pilot espanyol ha aconseguit la quinzena victòria a ‘casa seva’ i la quarta de la temporada. Per part seva, Gabriel Marcelli s’ha vist perjudicat per la caiguda de la setmana passada a Madrid i no ha aconseguit superar la primera ronda.

Bou ha liderat el primer pas per les zones del Sant Jordi, empatat a punts amb Adam Raga – 8 -, encara que sent el de l’equip Repsol Honda el més ràpid. En aquesta mateixa volta, el seu company perdia l’oportunitat de passar de ronda en acumular 23 punts de penalització.

A la semifinal, el trenta vegades Campió del Món ha tornat a dominar amb 9 punts. Ja en la final, el de Piera ha disputat una igualada ronda amb Raga i Grattarola sortint victoriós amb 4 punts d’avantatge.

Amb aquest primer lloc, Toni Bou és més líder amb 87 punts en la general, 30 més que el segon classificat. Marcelli és cinquè, amb 18 punts. La pròxima cita serà dins de sis mesos a Andorra, el 8 d’octubre.