El jove talent de Ducati Enea Bastianini es va mostrar molt sòlid durant tot el cap de setmana al gran premi dels Estats Units al circuit d’Austin

Durant els entrenaments lliures el jove talent italià que vol estar l’any que ve a l’equip oficial de la fàbrica de Panigale va mostrar un ritme brutal amb pneumàtics gastats i això el va fer ser més ràpid que Jack Miller que també va ser superat per Àlex Rins en la lluita per la segona posició.

Marc Márquez que va tenir una errada a la sortida amb el sistema de la seva Honda, va arribar a estar a l’última posició però amb una brillant remuntada recordant el millor Marc va acabar a la sisena posició amb una lluita molt aferrissada a les últimes voltes amb Jorge Martín i sobretot amb el vigent campió del món Fabio Quartararo.

També cal destacar la quarta posició de Joan Mir que encara i els problemes a l’hora de fer una volta ràpida va remuntar mostrant un bon ritme de cursa, els mateixos problemes que va tenir Aleix Espargaró que va acabar en una decebedora onzena posició per darrere del seu company d’Equip Maverick Viñales que va ser desè.

Per altra banda, segueixen els dubtes constants dels dos pilots d’Honda, Àlex Márquez i Pol Espargaró que van acabar a la tretzena posició el de Granollers i va abandonar el pilot cerverí, esperem que puguin trobar el rendiment que els dos pilots esperen de les seves motos.

Enea Bastianini surt líder del GP d’Amèrica amb dues victòries en quatre curses, sens dubte el pilot revelació d’aquest inici de campionat. Lluitarà pel campionat del món?