Toni Bou es va fer ahir a la nit amb una ajustada victòria en la segona cita del Campionat del Món FIM de X-Trial celebrada per primera vegada a Chalon-sud-Saône, França. El seu nou company, Gabriel Marcelli es va estrenar amb els colors de l’equip Repsol Honda amb una vuitena posició.

En la primera ronda, el de Piera va empatar a punts amb Adam Raga, classificant Bou per davant en completar el recorregut en menor temps. En la segona ronda, es repetia la situació tornant a igualar a Raga i sent Bou el més ràpid. A la final, el 30 vegades Campió del Món es va imposar en sumar únicament 7 punts de penalització, enfront dels 8 de Raga i els 27 de Martyn.

Gabriel Marcelli, que no va participar en la primera cita, va ser l’encarregat d’inaugurar la prova. El gallec va sumar 19 punts en la primera ronda i no va poder passar a la segona.

Amb dues cites celebrades fins al dia d’avui, Bou lidera la classificació general amb un total de 43 punts i 13 d’avantatge respecte al segon. Marcelli és vuitè amb 1 punt. La pròxima prova se celebrarà el 2 d’abril a Madrid.