El nou vegades campió de LeMans Tom Kristensen, es retira a finals de Novembre quan el WEC doni per finalitzada la temporada

 

El pilot danès de 47 anys, Tom Kristensen ha decidit posar fi a la seva carrera com a pilot professional a finals d’aquest mes quan el mundial de resistència posi fi a la temporada en l’ultima cursa a la ciutat brasilera de Sao Paulo.

Kristensen va començar la seva carrera al 1984. Va guanyar varis títols en karting abans de fer el salt a la fòrmula 3 i després a pilotar turismes.

El seu palmarès és extens, títols en fòrmula 3, victòries en la DTM i 9 títols de LeMans el fan una llegenda dins del món del motorsport.

“He arribat a la meta. M’he fet gran. Sempre m’han dit que has de saber quan és el moment de parar. No he tingut aquesta sensació fins ara. Durant l’últim parell de mesos, els meus pensaments en la retirada han estat més forts i, per tant, us informo que em retiro de l’automobilisme. Després de la darrera cursa del WEC de la setmana que ve, s’acaba. Això em donarà l’oportunitat de fer altres coses a la vida.”

També ha afegit “continuaré com a comissari dins la fórmula 1 i treballant amb Audi però fora del cockpit”.

Des de FormulaRapida.net només ens queda donar-li les gràcies per tot el que ha donat a aquest esport i els millors desitjos en el seu futur.