Sébastien Buemi s’ha mostrat imparable a l’ePrix de Buenos Aires. Després de col·locar-se primer a les voltes inicials i fer una bona gestió de cursa sense tenir errors, el suís ha aconseguit la tercera victòria de la temporada per davant de Vergne i Di Grassi, els quals l’han acompanyat al podi.


El semàfor es va posar en verd i Di Grassi va conservar la primera posició. Buemi va intentar buscar el forat per avançar a Vergne i fer-se amb la segona posició, però el pilot francès li va tancar bé la porta al primer revolt. Per darrere, Evans queia fins a la desena posició, Bird pujava fins a la novena i Carroll havia de ser retirat després de quedar-se aturat, causant així una bandera groga que va durar un parell de voltes.

A la volta 3, Frijns es va adjudicar la volta ràpida mentre Vergne avançava a Di Grassi per posar-se líder de la cursa. A la volta següent, Buemi també va avançar al Poleman i es va posar segon. D’altra banda, Prost va avançar a Piquet i es va posar cinquè.

Unes voltes després, Buemi es va arriscar i va agafar l’interior a Vergne en un revolt per fer-se amb el liderat de la cursa i, mentrestant, Di Grassi va perdre posició amb Turvey.

D’altra banda, Bird va patir problemes de potència que li van fer caure fins a l’última posició, va ser doblat, i després va entrar a boxes.

Evans va aconseguir ascendir fins a la vuitena posició i, unes voltes més tard, Prost avançava a Di Grassi i el deixava ja en cinquè lloc.

A la volta 13, Maro Engel seguia tenint problemes i va ser doblat pels líders de la cursa. Da Costa va perdre la seva quinzena posició a favor de l’amfitrió de la cursa, José Maria López. Mentrestant, Buemi ja s’havia obert un marge de gairebé 5 segons de diferència respecte al segon classificat, Jean-Eric Vergne.

Di Grassi, a la volta 18, es va mostrar agressiu volent recuperar la quarta posició, però Prost va clavar els frens i no el va deixar passar.

Turvey, Evans i Duval van ser els primers a entrar a boxes. La majoria de posicions es van mantenir després de fer el canvi de cotxe. Rosenqvist va tenir problemes en canviar el monoplaça i va perdre molt temps al garatge fins que per fi va tornar a sortir a pista a la dissetena posició.

A la volta 24, Di Grassi va aprofitar el rebuf de Prost i el va avançar, deixant al francès en quarta posició. Poc després, es va obrir una investigació a Heidfeld per no haver estat al Pit Lane el temps mínim que estableix el reglament. A la volta següent, l’alemany avançava a Sarrazin i, més tard, també a Frijns per col·locar-onzè.

A la volta 31, López es va alçar fins a la dotzena posició després de mantenir una ajustada lluita amb Sarrazin.

A dues voltes per al final, Di Grassi va ser investigat per haver sortit del box de manera insegura al canviar de cotxe.

A l’última volta, D’ambrosio i Duval van protagonitzar una ajustada lluita per la sisena posició, la qual al final se la va acabar emportant el pilot francès.

Buemi va creuar la línia de meta i l’ePrix de Buenos Aires va acabar. 3 curses i 3 victòries per al pilot suís de Dams. Per darrere d’ell, van arribar Vergne i Di Grassi completant el podi. Tot i així, recordem que el brasiler pot ser penalitzat per aquesta sortida insegura del pitlane, ja que els comissaris de cursa encara no han près cap decisió. Prost va acabar quart amb Piquet per darrere i Duval, Abt, D’ambrosio, Turvey i López tancant el Top 10. Sam Bird i Maro Engel van ser els únics pilots que no van poder acabar la cursa.