El pilot de l’equip Petronas Raceline Malaysia, Hafizh Syahrin, encapçala la llista de temps en els dos últims dies del complicat test a València.


Les tres sessions d’entrenaments per a la categoria de Moto2 programades per al dia d’avui al circuit Ricardo Tormo quedaven finalment reduïdes a dos, ja que la pluja caiguda durant la nit, i la que queia de nou durant el matí més l’oli vessat entre les corbes 1 i 4, limitaven considerablement la progressió dels pilots. Alhora, la bandera vermella que apareixia mentre es netejava l’oli de la pista, també ajudava a escurçar la sessió.

Només set pilots prenien part en la sessió final d’aquest test, amb el pilot de Malaysia Syahrin fent-se amb el millor temps amb un registre de 1’46.971 en aquesta última sortida, tot just una mica més ràpid que el seu millor temps de la jornada de dimecres (1’47.666).

El pilot més ràpid dels tres dies resultava ser el francès Johann Zarco (All Motorsport), que aconseguia un magnífic registre de 1’34.754 dimarts passat amb asfalt sec. Dijous el gal resultava el vuitè més ràpid, just 1’893 segons per darrere de Syahrin.

El pilot alemany de l’equip Octo Ioda Racing Team, Florian Alt (0’513) i el finlandès Mika Kallio (0’916), que ara és pilot de l’equip Italtrans Racing Team, eren segon i tercer, respectivament, aquest dijous.

El belga Xavier Simeon (Federal Oil Gresini Moto2) era el quart més ràpid, rodant gairebé un segon per sobre del temps de Syahrin, amb Takaaki Nakagami (Idemitsu Honda Team Àsia) en la cinquena posició per només 159 mil·lèsimes. Els dos aconseguien el seu millor temps en la primera sessió de dijous, quan un voluminós grup de 16 pilots coincidia a la pista.

No obstant això, el campió en títol de Moto2 Tito Rabat (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS) i el seu nou company d’equip, el campió de l’any passat a Moto3 Àlex Márquez, no sortien a pista al dia d’avui, alhora que seus compatriotes de l’equip Páginas Amarillas HP, Luis Salom i el debutant Àlex Rins, tampoc rodaven durant el dia d’avui.

Molts dels pilots marxaran ara a Jerez per tres dies d’entrenaments durant la propera setmana (del 17 al 19 de febrer), esperant trobar millor temps a Andalusia.

Nota de Premsa MotoGP.com