El debutant de l’equip Mapfre Mahindra, Jorge Martín, ha estat el pilot més ràpid de Moto3 en l’última jornada del test a València.


El campió de la Red Bull MotoGP Rookies Cup aconseguia el millor registre del dia amb les delicades condicions de la pista aquest dijous, amb un registre de 1’50.386. No obstant això, el pilot més ràpid de la setmana resultava ser Fabio Quartararo (Estrella Galicia 0.0) amb un temps de 1’39.392 assolit dimarts amb asfalt sec.

El programa d’entrenaments del dia per a la categoria de Moto3 es reorganitzava a causa de la pluja caiguda durant la nit anterior, a la qual se sumava la pluja del dia d’avui i l’oli vessat entre les corbes 1 i 4. Tot això suposava un gran contratemps per als plans del dia. Al mateix temps apareixia la bandera vermella mentre es netejava l’oli de la pista.

En la classificació combinada d’aquest dijous, per darrere de Martín es situava el pilot de l’equip Saxoprint-RTG, John PcPhee, amb l’escocès rodant sobre la seva Honda 1’465 segons per sobre del millor registre.

Els companys de Martín, Francesco Bagnaia i Juanfran Guevara, eren tercer i quart respectivament, a 2’207 i 2’610 segons per darrere del seu nou company.

El pilot de l’equip Red Bull KTM All, Brad Binder, tancava aquest dijous la llista dels cinc primers rodant 3’7 segons per darrere de Martín, amb només 14 pilots en pista al llarg de les tres sessions d’aquesta jornada final.

Molts dels pilots presents a València continuaran els seus entrenaments la setmana que ve al circuit de Jerez durant tres dies més.

Nota de Premsa de MotoGP.com