Syahrin marca el millor temps a Moto2 amb la seva muntura de Petronas Raceline Malaysia en una jornada marcada per les difícils condicions meteorològiques que ha mantingut humida la pista del Ricardo Tormo.


Els pilots de la classe intermèdia romanien en els seus respectius garatges durant el matí d’aquest dimecres, prevalent la seguretat sobre qualsevol altre aspecte en una jornada caracteritzada per la humitat del traçat.

Durant la segona sessió del dia només quatre pilots rodaven unes quantes voltes, mentre que en l’última eren vuit els pilots que sortien a pista.

Entre aquests vuit pilots, Syahrin (Petronas Raceline Malaysia) era el que aconseguia el millor temps amb un registre de 1’47.666, uns 13 segons per sobre dels temps del dia anterior en asfalt sec.

L’italià Franco Morbidelli (Italtrans Racing Team) se situava segon a 1’217 del registre de Syahrin, amb l’espanyol Julian Simón (QMMF Racing Team) tercer (a 1’749) sobre la muntura de Speed Up.

El pilot belga Xavier Simeon (Federal Oil Gresini Moto2) era el quart més ràpid, rodant 2’271 segons per sobre del temps de Syahrin, acabant l’altre pilot de l’equip Italtrans Racing, Mika Kallio, a la cinquena plaça a gairebé tres segons del millor temps.

Johann Zarco (All Motorsport) signava un temps de 1’50.686 en la segona sessió del dia, encara que no tornava a pista durant la tarda. El magnífic temps de 1’34.754 aconseguit ahir pel francès no corria d’aquesta manera perill de ser superat en aquesta jornada de dimecres.

El pilot de l’equip Octo Ioda Racing Team, Florian Alt (+3.343s), el del QMMF Racing, Anthony West (+4.801s) i el francès Louis Rossi de Tasca Racing (+11.150s) completaven la llista de temps.

Nota de Premsa MotoGP.com