El pilot alemany Philipp Oettl ha resultat el més ràpid entre els comptats pilots de Moto3 que sortien a pista aquest dimecres a València.


La segona de les tres jornades d’entrenaments de pretemporada per als pilots de la categoria petita al Circuit Ricardo Tormo, ha estat marcada per les condicions de la pista, amb Oettl sent un dels tres pilots que sortien a pista durant el matí.

D’altra banda, també era el pilot de l’equip Schedl GP Racing qui marcava el millor registre (1’52.364), que resultava el més ràpid del dia, rodant uns dotze segons per sobre del millor temps de Fabio Quartararo en la jornada de dimarts (1’39.392).

Oettl també era el més ràpid de la segona sessió del dia, seguit de prop per Alessandro Tonucci (Outox Reset Drink Team) i Jorge Martín (Mapfre Mahindra Team).

Tatsuki Suzuki (CIP), Francesco Bagnaia (Mapfre Mahindra Team), Ana Carrasco (RBA Racing Team), Remy Gardner (CIP) i Daryn Binder (Outox Reset Drink Team) també sortien a pista durant aquesta sessió.

La tercera i última tanda del dia tenia com a protagonistes als tres pilots de l’equip Mapfre Mahindra Aspar, amb Juanfran Guevara unint als seus companys Martín i Bagnaia a la pista.

Oettl i Guevara patien caigudes durant el dia, ambdues sense conseqüències greus.

Nota de Premsa de MotoGP.com