El pilot eslovac ha guanyat hui la seua primera etapa en el Dakar seguit de Benavides i de Toby Price, qui manté el lideratge amb 23 minuts d’avantatge sobre el guanyador de l’etapa de hui.


 

L’etapa 10 d’aquest Ral·li Dakar 2016 es presentava com una de les més dures de l’edició pel fet que tenia molta navegació. L’eixida estava situada en Belen i després de diversos quilòmetres d’enllaç i una especial de 278 quilòmetres (Que a causa de les fortes pluges s’ha retallat a 244) els pilots de motos han arribat a La Rioja.

Stefan Svitko ha estat encertat en la navegació i ha acabat l’etapa amb 2m54s sobre el pilot argentí d’Honda Kevin Benavides. Toby Price ha perdut hui 6 minuts amb l’eslovac, qui redueix la distància en la general a 23 minuts.

Després dels problemes mecànics d’ahir, Gonçalves va perdre molt de temps, però hui ha quallat una bona etapa i manté la tercera posició, a mes de mitja hora de Price.

El millor pilot espanyol en l’etapa de hui ha estat Gerard Farres en desena posició i manté la novena posició en la general. Laia Sanz hui ha perdut mes d’hora i mitja respecte al cap, i baixa a la 16a posició en la general.

L’onzena etapa d’aquest Dakar 2016 es disputarà demà entre La Rioja i San Juan.