L’actual campió del Dakar en la categoria de motos, Sam Sunderland ha aconseguit el millor temps en la primera etapa del ral·li en la seva edició de 2018.

El pilot de KTM inicia el primer dia ja amb un lideratge de 32 segons gràcies a la primera etapa disputada avui en territori peruà entre la capital de Lima i Pisco, amb 31 km de cronometrat.

En aquests 31 km qui ha destacat bastant ha estat Xavier de Soultrait que ha estat liderat els temps durant molta estona abans de que Pablo Quintanilla primer, i a continuació Adrien Van Beveren i Sam Sunderland milloressin els temps del dia.

D’aquesta manera, Sam Sunderland és el primer líder del Dakar 2018 amb 32 segons d’avantatge sobre van Beveren i Quintanilla. Un dels preferits per la victòria, Joan Barrerda ha finalitzat en quarta posició, per davant de de Souiltrait qui tanca els cinc primers llocs.

Tot i ser el primer dia, Joaquim Rodrigues (Hero) ja ha abandonat la cursa després d’un accident amb una duna.