Casey Stoner ha comentat que no hi ha cap pla per part de Ducati per fer-lo competint en alguna cursa, a més a més ha descartat qualsevol rumor d’un retorn a la competició.

El pilot australià que recentment va anunciar el seu retorn a Ducati, equip el qual va guanyar el campionat del món el 2007 – l’últim de la marca italiana, ha aclarit que el seu rol al equip és simplement “realitzar un sèrie de test per l’equip de MotoGP.

Stoner doncs elimina el rumor que anava creixent aquests dies, el qual apuntava a un possible retorn a la competició en alguna cursa com a wild card.

Això és el que ha comentat Stoner al respecte, després de complir 30 anys ha declarat:

“No hi ha cap pla de moment. Sé perfectament que si vull competir, Ducati m’ho permetrà de seguida, però ara només tinc definit un programa de test. Abans de competir,  vull veure com van els test i després ho decidiré” deia Stoner a Motosprint.

Una Ducati que no guanya cap cursa des de 2010, amb el mateix Stoner en el Gran Premi d’Austràlia. A finals de mes, debutarà amb la moto d’aquest 2016 la qual haurà de desenvolupar per ajudar a Ducati a guanyar curses.

“La meva tasca i el meu objectiu és treballar bé amb l’equip, és a dir amb el cap d’equip, els seus enginyers i pilots però poder fer una bona feina en el desenvolupament de la moto. El meu objectiu és contribuir a fer Ducati guanyar curses un altre cop”.