Dean Stoneman s’ha adjudicat la victòria de la segona màniga de la GP3 al circuit de Monza. El pilot de Manor Marussia Racing ha aguantat durant tota la prova les envestides d’Alex Lynn, qui finalment ha acabat segon i augmentat el seu avantatge a la general. Kirchhofer per la seva banda ha completat el podi.


 

Només començar Stoneman ha fet una sortida brillant col·locant-se primer gràcies a una bona tracció. No obstant això al seu rebuf s’enganxava el líder del Mundial, Alex Lynn, qui li disputava la posició fins al final. Passades unes voltes ja el va atacar per primera vegada a la chicant de final de recta, però el pilot britànic se la tornava a la següent corba per recuperar el liderat.

Les lluites també es reproduïen per darrere, amb un Bernstorff que superava a Lynn pel segon lloc i intentava lluitar pel primer amb Stoneman, sense èxit. Malgrat això Lynn no perdia el cap i poc després li tornava la jugada amb un bonic avançament. A partir d’allí Bernstorff va anar a menys i va començar a perdre terreny amb els dos primers classificats.

Per meitat de taula també començaven les hostilitats, i alguns tocs es presenciaven en pista. Destacar especialment la virolla de Kujuala amb Tuscher, havent d’abandonar els dos poc després. També Stanaway i Mardenborough es van afegir a la llista d’abandonaments per culpa d’una sortida de pista de tots dos al revolt 5 quan lluitaven per la setena plaça. Per acabar el mexicà Alfonso Celis Jr també quedava fora de combat.

Poc abans que caigués la bandera de quadres, Kirchhofer es colocava al podi gràcies a una sortida de pista de Bernstorff, que ja portava diverses voltes patint davant de l’alemany. Així doncs es va tancar la segona cursa de la GP3 Series amb Stoneman al capdavant de la classificació traient-li finalment un segon a Lynn, qui augmenta el seu avantatge a la general. Kirchhofer ha completat el podi seguit de Bernstorff, Yelloly, Ceccon, Sa Silva i Eriksson, que han completat la zona de punts gràcies a un Zamparelli deslligat, que perdia moltes d’aquestes posicions en l’última volta.

La GP3 Series tornarà el cap de setmana del 10 al 12 d’octubre amb motiu de la cursa que, en principi, es disputarà al circuit rus de Sochi.