Stoffel Vandoorne deixarà la Fórmula E i Mercedes per unir-se a l’equip britànic, on també serà pilot de proves juntament amb Felipe Drugovich

L’equip Aston Martin està introduint moltes novetats de cara a 2023. Amb el pas del temps, el seu projecte és cada vegada més atractiu. Tot va començar amb el fitxatge de Fernando Alonso i l’anunci dels seus plans futurs. Però, a això s’hi ha unit Felipe Drugovich i Vandoorne, sense oblidar-nos d’alguns enginyers de prestigi i Pedro de la Rosa.

El campió de la Fórmula E amb Mercedes ha estat l’últim a ser anunciat per l’escuderia britànica, convertint-se en el pilot reserva i provador de l’equip. Això últim, juntament amb Drugovich, a partir del pròxim any.

Vandoorne ja va formar part de la Fórmula 1 entre 2016 i 2018. Ho va fer amb l’equip McLaren-Honda, arribant a disputar un total de 41 Grans Premis. La seva etapa a la Fórmula E ha estat més rellevant. El jove pilot belga ha aconseguit guanyar curses i proclamar-se campió del món aquesta temporada.

Vandoorne: De 'humillado' por Alonso a la estrella de Mercedes | Marca
Copyright: Marca

A Aston Martin, tornarà a coincidir amb un antic conegut, Alonso, company seu a McLaren durant el seu pas per la Fórmula 1.

Un moviment amb més d’un significat

El rol de Vandoorne com a pilot reserva d’Aston Martin pot significar moltes coses. Primerament, cal recordar que Nico Hülkenberg és el pilot reserva de l’equip britànic aquesta temporada. A més, és un dels principals candidats per substituir Mick Schumacher a Haas.

Si l’escuderia britànica ha fet aquest pas endavant i ha apostat per Stoffel Vandoorne, vol dir que Hülkenberg pot estar molt a prop de tornar com a pilot oficial a la Fórmula 1.

Cal destacar que el pilot alemany ha rendit sempre al màxim nivell com a pilot reserva. Fins i tot, ha donat alguns resultats inesperats a l’equip Aston Martin. Per tant, amb un nou pilot reserva a l’equip, és molt probable que Hülkenberg vagi a Haas. Actualment, és l’únic equip amb un seient lliure de cara a 2023.