Marlon Stockinger participarà aquest final de temporada a les tres últimes rondes de la Fórmula Renault 3.5 Series amb l’equip Lotus.


El pilot que actualment participa a la GP2 amb l’equip Status Grand Prix, torna a la categoria en que va competir els darrers dos anys i amb el mateix equip per tal de substituir a Meindert van Buuren qui, ha tingut problemes contractuals amb l’equip.

Stockinger, en veure que aquesta setmana hi ha World Series by Renault i GP2 Series, s’ha decantat sorprenentment per a la FR3.5, a priori una categoria amb menys nivell. Una cosa semblant ha fet Alfonso Celis de l’equip AVF. El mexicà que també té seient a ART Grand Prix a la GP3 Series ha decidit fer la ronda de la marca francesa i no pas la de la FIA.

Pel que fa a Meindert Van Buuren que ja va viure aquesta situació al Red Bull Ring on va haver de competir amb el seu ex-equip, Pons Racing, aquest equip, en veure ja la gairebé confirmada pèrdua de 2 rondes de Roberto Merhi que competirà a la Fórmula 1 amb Manor pel que queda d’any, busquen un substitut per a l’espanyol.

Amb la participació de Philo Paz Patric Armand, sembla bastant probable la futura confirmació de Van Buuren al equip de Barcelona.

I és que el mercat de Setembre de la Fórmula Renault 3.5 Series cada any és ben mogut, amb molts canvis i amb 4 rondes per disputar encara, per decidir el guanyador de la categoria entre Matthieu Vaxivère i Oliver Rowland.