Richie Stanaway ha marcat el millor temps en els lliures de la GP3 a Sotxi aquest migdia. Darrere s’han situat un sorprenent Dean Stoneman amb el Koirean GP de Carmen Jordà, i el Carlin d’Emil Bernstorff.


Richie Stanaway s’ha estrenat al debut de la GP3 a Rússia. Per primera vegada els bòlids de la categoria de bronze han trepitjat terres russes, i en aquests primers lliures els pilots i equips han estat provant els monoplaces que des de fa un mes a Monza no s’encenien. Després d’una primera part per comprovar sistemes i posar el cotxe a punt. Els primers cronos començaven aparèixer amb diversos pilots intercanviant el primer lloc volta rere volta.

Un cop coneguda la pista, després d’haver acumulat una mica de quilometratge, els pilots començaven atrevir-se a simular voltes ràpides. Ha estat llavors quan Alex Lynn ha perdut el primer lloc que provisionalment tenia, i es posava en la seva posició Richie Stanaway, enviant a la segona posició a Stoneman i a la tercera a Berstorff, qui havien fet els millors sectors abans que el de Status GP.

Zamparelli ha acabat quart seguit de Kirchhofer, Lynn, Fontana, Yelloly, Eriksson i Tuscher, que ha completat el Top 10.

Demà a partir de les 07: 30h (hora peninsular), es disputarà la qualificació de la GP3 en aquesta vuitena ronda a Rússia.