Stanaway s’ha adjudicat una victòria poc patida, per davant d’Haryanto i Marciello. Stoffel Vandoorne ha acabat en quarta posició, però li ha servit per a fer-se amb el títol.

La cursa ha començat amb la gran sortida de Stanaway. Pic s’ha vist superat pel piloto de Nova Zelanda i per Rio Haryanto als primers revolts i també ha tingut protagonisme el toc entre Stokhinger i Binder. Ambdós pilots han hagut d’abandonar. Això, sumat a la calada de motor de Gelael a la sortida i al toc de Stonemann, ha causat un Safety Car. Just després de que el cotxe de seguretat abandonés la pista, es comunicava que Sirotkin seria sancionat amb 10 segons per causar una col·lisió.

Durant les voltes següents Pic, Marciello i Vandoorne han mantingut petites lluites per la tercera posició. Finalment, el pilot francès ha comès un error i els seus dos oponents ho han aprofitat per a fer-se amb una posició més.

Arribant ja a l’equador de la cursa, s’anuncia una investigació a Gasly per avançar mentres el Safety Car estava en pista, però després han comunicat que l’incident es continuarà investigant després de la cursa. D’altra banda, han sancionat amb 5 segons a Visoiu per passar-se dels límits de la pista.
A la meitat de la cursa, els 4 primers estaven separats per poc més d’un segon. Vandoorne aprofitava cada revolt per intentar avançar a Marciello, però l’italià es mostrava firme i no cedia. Unes voltes més tard, les distàncies entre els 4 pilots han anat augmentant a poc a poc.

A 2 voltes pel final Haryanto rodava segon quan Cecotto s’ha sortit de pista. Aquest fet ha causat un Safety Car, mentres Haryanto ha aconseguit avançar per fi a Stanaway. Però com el cotxe de seguretat ja estava entrant a pista, el pilot d’Indonèsia ha hagut de tornar-li la posició.

Finalment, la cursa ha acabat amb el Safety Car. Stanaway ha aconseguit la victòria amb Haryanto i Marciello fent-li companyia al podi. Vandoorne es proclama Campió de la GP2 2015 quedant en quarta posició i Gasly ha acabat cinquè.