Després de realitzar amb l’equip Status Grand Prix els tests de pretemporada a Abu Dhabi, Richie Stanaway correrà amb ells la primera cursa de la temporada que es disputarà aquest cap de setmana a Bahrain.

Richie Stanaway va correr ahir les 6 hores de Silverstone amb l’Aston Martin # 99 a la categoria GTE Pro i avui mateix es fa oficial que correrà la primera cursa de la GP2 amb l’equip Status Grand Prix.

Després d’una bona temporada 2014 a GP3 amb Status Grand Prix on va guanyar dues curses i va finalitzar 3 vegades més al podi finalitzant la temporada en vuitena posició. Després d’això, Status GP el va elegir per fer els tests d’Abu Dhabi de GP2, tests on va impressionar a l’equip i per això comptaran amb ell per a la primera cursa de la temporada.

L’equip està buscant patrocinadors perquè completi la temporada, però de moment el neozelandès a soles correrà a Bahrain.