Sergey Sirotkin ha guanyat la primera cursa del cap de setmana al Hockenheimring després d’haver hagut de fer 2 pit stop. Luca Ghiotto i Pierre Gasly han remuntat fins arribar al podi en una cursa marcada novament pel diferent rendiment dels pneumàtics.

Sirotkin mantenia la primera posició a la sortida, mentre que Gasly sortia molt malament i baixava des de la 2a fins la 12a posició. Marciello es col·locava 2n per davant de Nato, Rowland, Lynn y Latifi. Nato perdia posició amb Rowland, Lynn i Latifi i més tard Lynn li robava la 3a posició a Rowland, que era el primer en aturar-se al box.

La sortida del Virtual Safety Car després que Markelov s’emportés per davant a King beneficiava moltíssim a Sirotkin, que realitzava el canvi de pneumàtics i sortia 4t. Marciello liderava per davant de Lynn, Latifi, Nato, Sirotkin, Kirchhöfer, Evans, Gasly i Ghiotto quan un segon VSC provocat per De Jong emportant-se a Gelael en una passada de frenada massa optimista. Aquest VSC donava una mica més d’avantatge a Marciello, mentre Gasly perdia posició amb Ghiotto a la resortida, que també avançava Evans com també faria Gasly.

Marciello s’aturava al box i sortia per darrera de Rowland a la 12a posició. Nato avançava a Latifi i Sirotkin també ho aprofitava per passar al canadenc. Sirotkin liderava la cursa, però els comissaris declaraven il·legal el seu primer pitstop per haver-lo fet sota règim de VSC, la qual cosa l’obligava a aturar-se novament. Ghiotto punxava la roda del darrera de King després d’una batalla que duraria durant uns quants revolts, mentre que ell podia continuar amb l’aleró danyat.

Gasly era l’últim en aturar-se i això el deixava 9è. Marciello liderava per davant de Rowland, Ghiotto, Sirotkin, Giovinazzi, Lynn, Nato, Pic, Gasly i Malja. Ghiotto es desfeia de Rowland i Sirotkin de tots dos per posar-se 2n havent realitzat ja el seu 2n pit stop. Lynn donava un toc a Nato que el deixava creuat al mig de la pista i això provocava el 3r VSC de la cursa i li suposava una sanció de 10 segons a l’anglès.

Lynn aconseguia passar a Giovinazzi després de molts intents, mentre que unes voltes més tard Gasly feia un doble avançament a Pic i Giovinazzi que el deixava 6è. El francès no es conformava amb això i remuntava fins arribar al podi, avançant a Marciello als últims metres de l’entrada a meta. Sirotkin s’emportava la victòria amb un còmode marge sobre Ghiotto, que havia remuntat des de la 13a posició. Gasly completava el podi per davant de Marciello, Pic, Rowland, Malja, Lynn, Giovinazzi i Matsushita.