Simo Laaksonen ha estat anunciat com el primer pilot oficial de l’equip Campos Racing per a la nova temporada 2018 de la GP3 Series. Després de finalitzar sisè a l’EuroFormula Open del passat 2017, el pilot finlandès completarà una nova temporada al costat de l’escuderia espanyola.


La GP3 Series segueix component-se a velocitat molt reduïda, ja que fins aquest inici d’any només s’han confirmat tres pilots per a la graella d’aquest 2018. Després del doble anunci d’ART en què anunciava els fitxatges de Callum Ilott i Nikita Mazepin, avui l’equip Campos Racing ha volgut anunciar el primer pilot de la seva formació per a aquesta nova temporada.

El fitxatge més aviat és una renovació de contracte amb ascens de categoria. Simo Laaksonen ve finalitzar sisè a l’EuroFormula Open durant la passada campanya de 2017, sumant fins a dos podis a Silverstone i Monza. El pilot finlandès va ser el millor classificat de Campos en la categoria, només dos punts per davant del brasiler Thiago Vivacqua, qui també aspira a un seient a l’escuderia.

Laaksonen ja va completar els test de post-temporada de la GP3 Series a Abu Dhabi amb l’equip Campos, on va disputar els tres dies d’entrenament i va finalitzar a només 1.2 segons del temps de referència. Després d’això, l’equip ha decidit nomenar-lo pilot oficial per a la temporada que ve, a l’espera de saber encara qui seran els seus acompanyants en aquesta nova aventura per al finlandès.

Simo, en les declaracions del comunicat de l’equip, se sent molt feliç davant d’aquesta oportunitat que li brinda Campos de nou i se sent preparat i motivat davant el desafiament més important de la seva trajectòria esportiva:

“Estic molt feliç de que la nostra col·laboració continuï a la GP3 aquest any. L’última temporada a l’EuroFormula mostra que Campos Racing és un equip molt motivat ple de grans professionals. I el nostre últim test de GP3 a Abu Dhabi també va deixar palès que tenen un gran nivell en GP3. Sóc conscient que la GP3 Series és un campionat duríssim, especialment per als pilots rookies, però amb un equip que conec i amb l’eina adequada confio en les meves possibilitats”.

D’altra banda, Adrián Campos Jr, director esportiu de Campos Racing, va declarar estar molt satisfet de seguir comptant amb els serveis de Laaksonen:

“Estem contents de continuar treballant amo en Simo, aquesta temporada serà sense cap dubte exigent, però veient els progressos que va fer en el seu debut a l’EuroFormula Open, tots nosaltres tenim una gran confiança en les seves possibilitats i dedicarem tots els nostres esforços en ajudar-lo a aconseguir els seus objectius”.