El pilot mexicà de Force India, Sergio Pérez prefereix posar el seu enfocament en la seva conducció de cara al Gran Premi de Bèlgica i no preocupar-se per altres coses. És així com assegurarà el seu futur en la Fórmula 1.

El mexicà va intentar al Gran Premi d’Hongria assegurar el futur administratiu de Force India amb l’ajuda del seu mànager Julian Jakobi, Mercedes i el suport de BWT. Sergio Pérez va revelar que havia estat treballant en secret per mantenir l’equip, empleats i tot el relacionat amb Force India fora de perill.

De fet, el comitè del FRP Advisory va anunciar aquest dimarts els set nous copropietaris capitanejats i liderats per l’empresari canadenc Lawrence Stroll, pare del pilot de Williams F1, Lance Stroll. Ara, amb el nou capital i els nous propietaris, el futur de l’equip està assegurat per molt temps.

Mentrestant, els seients de l’equip són com una ruleta russa. Pérez i Ocon no tenen assegurat el futur en l’equip rosa i és més que una especulació que Lance Stroll recali a l’escuderia. Si el canadenc acaba arribant a l’equip, un dels dos pilots haurà de marxar.

Vist la situació, el mexicà prefereix centrar-se en assegurar el seu futur a través d’un bon treball en pista: “Estic content que tinguem unes vacances, realment ho necessitàvem”.

“En els últims mesos hem tingut de tot i he fet de tot menys córrer”, afegia ‘Checo’. “He hagut d’estar en llocs on els pilots no haurien d’estar. Estem en aquest nivell, hem de treballar dur per evolucionar amb l’equip i en això estem. Fins ara no érem capaços d’aconseguir-ho, teníem el cap posat en altres aspectes fora del monoplaça”.

Quant arribi a Bèlgica, aniré a assegurar el meu futur a la Fórmula 1. No vull esperar més, realment vull focalitzar les meves forces en ser un pilot de carreres que és realment el que sóc”, concloïa el pilot mexicà.

‘Checo’ és 10è en el campionat de pilots amb 30 punts, els mateixos que Carlos Sainz, però el podi a Bakú el col·loca per davant. Ocon és 12è amb 29 punts.