Sergey Sirotkin ha confirmat que ha fitxat per l’equip francès ART Grand Prix per a la propera temporada de la GP2.


Sergey Sirotkin es quedarà una temporada més a GP2 després de fer-se oficial el fitxatge per l’equip ART, equip campió de l’any passat. El pilot rus va debutar la temporada passada fent un any increïble en què va acabar tercer en el campionat.

En veure que els seients de la F1 estaven ocupats no ha tingut més remei que seguir un altre any més en GP2 amb l’equip ART, equip que el pilot rus lloa:

“Estic molt emocionat després de fitxar per l’equip ART perquè és una gran família que té una gran cultura per l’esport del motor. Són un equip guanyador i han completat una temporada 2015 increïble”

Sirotkin assegura que el proper any serà un gran any per a ell i per a l’equip:

“Aquesta és una gran oportunitat per a mi, perquè ART ha demostrat moltes vegades que és el millor lloc per a un pilot jove i intentaré fer el millor treball possible per a l’equip. M’agradaria agrair a l’equip ART, SMP Racing i als meus col·laboradors per aquesta oportunitat i estic segur que serà una temporada increïble per a tots dos, tant per a mi com per a l’equip “, conclou.

D’altra banda el director de l’equip Sébastien Philippe assegura estar molt content per tenir a Sergey Sirotkin en l’equip.

“Hem estat molt sorpresos amb l’alt rendiment que ha mostrat Sergey en el seu primer any de la GP2”, declara Sébastien Philippe.