Scott Redding està en el punt de mira amb el seu equip. Després d’anunciar-la notícia que no seguirà a MotoGP i que per tant el seu lloc en la competició l’ocuparà Andrea Ianonne, sembla ser que el britànic està una mica descontrolat. Especialment amb el seu equip.

El Aprilia Racing Gresini ha penalitzat el pilot després de les polèmiques i dures declaracions que va comentar un cop es va baixar de la seva 1000 cc al Gran Premi d’Àustria. Scott Redding va comentar, amb un sever enuig, que no pots fer brillar un tros de merda. Encara que posteriorment es va disculpar públicament amb el seu equip, la veritat és que l’escuderia italiana no ha pogut mirar a una altra banda.

Tot i que es desconeix la quantitat econòmica de la multa, el director tècnic d’Aprilia Romano Albesiano, ha explicat per al diari italià La Gazzetta que les declaracions de Scott Redding van ser en calent, es va deixar endur però que l’equip ja va castigar per això. Llavors, després de les declaracions de Albesiano sembla ser que no van ser suficients; ja que es va necessitar d’una multa més gran.

“Va ser un moment d’apagada de Scott Redding en què es va deixar portar dient coses desagradables però la cosa es va acabar i va ser multat per això.”

De tota manera, no és la primera vegada que Redding dedica dures paraules al seu equip. Al juny, en les vespres del Gran Premi Monster Energy de Catalunya, el nombre 45 de MotoGP ja va començar a remoure la pols durant la roda de premsa va explicar que fins i tot Marc árquez seria incapaç de guanyar una sola cursa amb l’Aprilia.