L’ex campió del DTM, Timo Scheider, i el guanyador del RX d’Alemanya, Kevin Eriksson, correran amb l’equip MJP Racing Team Àustria durant la present temporada de 2017, sustiyendo així als acomiadats Timur Timerzyanov i Janis Baumanis.


L’ascendent popularitat del Mundial de Rallycross segueix sent evident després de la nova notícia que ha sorgit a falta de dos mesos de l’inici de la nova temporada de 2017. Una nova estrella de l’automobilisme s’uneix de forma fixa a aquesta disciplina. És el cas de Timo Scheider, que ja va disputar diverses participacions puntuals en els dos últims anys, destacant una espectacular quarta posició amb el Seat Ibiza a Rosario.

Finalment, l’ex bicampió del DTM ha fitxat com a pilot fix del renombrat equip MJP Racing Team Àustria, ex World RX Team Àustria. L’equip presidit per Max Pucher va acomiadar als seus dos pilots, Timur Timerzyanov i Janis Baumanis, que malgrat bones actuacions durant la temporada, no van oferir una bona regularitat a l’equip acabant en vuitè i desè lloc final.

Així doncs, després de les grans actuacions de Scheider amb Seat, Pucher no ha dubtat a fer-se amb els serveis del pilot alemany. El seu company ha estat confirmat poc després, confirmant el fitxatge de Kevin Eriksson per l’equip d’Àustria. L’expilot de Olsberg MSE, que va despuntar amb un increïble avançament a la sortida del RX d’Alemanya que li va donar la seva primera victòria, ha estat l’escollit per portar a aquest equip a un possible ascens per lluitar amb els equips més punters de la graella.

Després de la confirmació de Petter Solberg i Johan Kristoffersson amb Volkswagen, i la presència de Mattias Ekström amb EKS per defensar el seu títol, la resta d’alineacions segueixen sent un misteri, incloent els grans equips com Hoonigan o Peugeot.