L’equip dirigit per Monisha Kaltenborn va anunciar durant el matí de divendres el dia en el que donarà a conèixer el C36. El dia escollit és el 20 de febrer.

 

Sauber serà el primer equip, per ara, que donarà a conèixer al món un cotxe de Fórmula 1 de cara al 2017. Amb tots els canvis a primera vista que s’han provocat com a conseqüència de la nova normativa.

Tot i així, l’equip ha anunciat que el C36 es troba encara en fase de muntatge. Malgrat això, per veure aquest cotxe rodar caldrà esperar fins passats dos dies de la presentació. L’equip farà un “filming day” al circuit de Barcelona-Catalunya.

Gràcies a Felipe Nasr que es va fer amb dos punts en el Gran Premi del Brasil de la temporada passada, els suïssos es van endur la novena plaça del campionat de constructors. Això significava una injecció econòmica molt bona, tot i que van perjudicar a Manor Racing, equip que ja no participarà en 2017.

Els pilots que es posaran al volant d’aquest nou cotxe seran Marcus Ericcson, qui ja coneix bé l’equip i aquesta serà la seva tercera temporada amb ells i, d’altra banda, l’alemany Pascal Wehrlein, qui va fer un any 2016 fantàstic amb el Manor.