Stéphane Sarrazin pot estar molt content, el francès ha aconseguit la primera pole position de la temporada en l’última classificació de la temporada, després d’un any complicat per l’equip Venturi Racing. Els Dragon de D’Ambrosio i Dual l’acompanyen en el top3, mentre que la pluja ha provocat veure a Buemi sisè, Di Grassi i onzè i Piquet setzè, deixant una cursa oberta a tot ara per ara.


L’última classificació de la temporada, els últims 3 punts en joc abans de la cursa.

El primer grup obria amb el millor temps de Jêrome d’Ambrosio (Dragon Racing) sota un Battersea Park que veia com començaven a caure algunes gotes d’aigua. Però era Stéphane Sarrazin (Venturi Racing) qui aconseguia marcar el millor temps del grup per molt poca diferència.

En el segon grup, la pluja s’ha notat amb errors com els de Salvador Duran (Amlin Aguri) o Jarno Trulli (Trulli Racing) que gairebé xoquen contra els murs. Mentrestant, Sébastien Buemi (e.Dams Renault) es queixava de la pluja, tot i que encara no era prou potent i no afectava a la pista que veia com Loïc Duval (Dragon Racing) es situava en tercer lloc provisional essent el millor del Grup 2.

Qui realment es podia queixar de la pluja era el Grup 3 que veia com anava en augment i feia provocar errors als pilots com Sakon Yamamoto (Amlin Aguri) que perdia el control del cotxe i impactava contra el mur, provocant la bandera vermella. En reiniciar-se la classificació, la pluja era extrema però els pilots necessitaven completar una volta ni que sigui per sortir el més endavant possible en la cursa d’aquesta tarda.

Nelson Piquet (China Racing) era el primer en marcar una volta amb aquestes condicions on s’ubicava 13 segons més lent que Sarrazin. Però era Jean-Éric Vergne que tot i els seus problemes de salut la passada nit, aconseguia el millor registre del grup i la onzena posició provisional.

És la primera vegada que la Fórmula E disputava una sessió amb pluja, però ja saben que el “British Summer” tard o d’hora acaba apareixent. Tot i això la pluja s’aturava abans del grup 4, deixant-los la possibilitat de millorar els temps del grup 3, cosa que han fet pilots com Turvey (China Racing) o Di Grassi (Audi Sport ABT) que aconseguia situar-se per davant de Piquet, gesta important per a la que serà una intensa lluita pel campionat aquesta tarda.

Resultats:

Pos Driver Team Lap Time
1 Stéphane Sarrazin Venturi Racing 1.23,901
2 Jerome d’Ambrosio Dragon Racing 0,064
3 Loïc Duval Dragon Racing 0,206
4 Sam Bird Virgin Racing 0,341
5 Bruno Senna Mahindra Racing 0,417
6 Sébastien Buemi e.Dams Renault 484
7 Nick Heidfeld Venturi Racing 1,593
8 Salvador Duran Amlin Aguri 1,748
9 Alex Fontana Trulli Racing 1,788
10 Jarno Trulli Trulli Racing 3,192
11 Lucas Di Grassi Audi Sport ABT 8,669
12 Oliver Turvey China Racing 9,725
13 Simona de Silvestro Andretti Autosport 10,266
14 Jean-Éric Vergne Andretti Autosport 11,131
15 Nicolas Prost e.Dams Renault 11,21
16 Nelson Piquet China Racing 11,383
17 Fabio Leimer Virgin Racing 11,642
18 Daniel Abt Audi Sport ABT 14,572
19 Karun Chandhok Mahindra Racing 17,331
20 Sakon Yamamoto Amlin Aguri No Time