Primera pole per a BMW aquesta temporada aconseguida per Bruno Spengler que la hi ha arrabassat a Vietoris per tan sols 4 mil·lèsimes de segon. Tercer ha estat Wickens i el millor Audi, Ekström quart. Gran actuació del rookie Auer que sortirà cinquè i el millor dels espanyols, Juncadella desè.


 

El traçat del Norisring estava avui sec, el sol brillava amb força i els pilots sortien a la recerca de la pole per a la cursa d’avui.

Des del començament tothom mostrava les seves cartes i mantenien un bon ritme millorant el seu temps coincidint també amb que la pista millorava volta rere volta. Els més ràpids eren els Mercedes de Wickens i Vietoris, el BMW de Martin i els Audi de Ekström i Green que confirmaven la seva millora de ritme respecte a ahir.

A falta de 10 minuts la gran majoria entrava a boxes per muntar un nou joc de pneumàtics i afrontar els últims minuts de la classificació.

El primer a aprofitar-se dels nous pneumàtics era Spengler que pujava fins a la tercera plaça, encara que poc a poc la pantalla de temps s’anava impregnant de color verd.

Els temps milloraven però ningú aconseguia arribar als dos primers Mercedes, que entre ells només hi havia 9 mil·lèsimes de segon, encara que en l’últim minut Spengler els superava per només 4 mil·lèsimes de segon, estava sent una lluita molt ajustada a la pole però ja cap dels Mercedes superaria al BMW del canadenc.

Finalment pole per a Spengler escortat pels 2 Mercedes de Vietoris i Wickens en segona i tercera plaça respectivament i el millor dels Audi ha estat Ekström quart. Quant als espanyols el millor ha estat Juncadella desè i Molina sortirà últim. Brillant l’actuació d’Auer que aconsegueix la millor posició de sortida de la temporada, que sortirà cinquè i ha mostrat un gran ritme en aquesta classificació.