Santi Vallvé ha vençut aquest cap de setmana la Hivern-Kàrting al circuit de Chiva en una prova on hem pogut destacar vàries actuacions dels pilots catalans i valencians. 

Bona participació de pilots dels Països Catalans aquest cap de setmana a la primera jornada de la Hivern-Kàrting 2023 amb victòria de Santi Vallvé a la categoria sènior. 

Una cursa disputada amb grans remuntades dels pilots dels països catalans com per exemple Alex Queraltó que va remuntar dotze posicions acabant a la setena plaça a pocs segons de la tercera posició que dona accés al podi. 

Lucas Federich també va ser un gran nom de la cursa. Remuntant 10 posicions i acabant just darrere d’Alex Queraltó 

Dani Briz va ser un dels protagonistes més destacats de la cursa. Després d’una mala classificació va aconseguir remuntar deu posicions i va finalitzar a la catorzena plaça. 

L’altre cara de la moneda van ser, Eloi González, Natalia Granada, el seu germà Marc Granada i Adrià Mustienes. Que malauradament es van haver de retirar a l’última volta de la cursa. 

El podi el van completar Urbeletz que va acabar a 5 dècimes de la primera posició de Santi Vallvé. Charles Lambert va tenir una lluita aferrisada amb Mikel Merino. 

 

Coneix els pilots catalans del Dakar: Isidre Esteve