Oliver Rowland es pujarà de nou a un monoplaça de Fórmula 1 de l’equip Red Bull Racing durant el proper mes de setembre, en ocasió de la cursa de les World Series by Renault 3.5 al circuit de Silverstone.


Com cada any, l’organització de les World Series by Renault regala unes voltes en un monoplaça de la Fórmula 1 a tot aquell pilot que lideri a meitat de temporada la classificació general del campionat de la Fórmula Renault 3.5. Després de gaudir d’aquest regal al 2014 Carlos Sainz, actual pilot de Toro Rosso, enguany l’afortunat ha estat Oliver Rowland, que amb el seu Fortec lidera la taula de temps i podrà gaudir d’unes voltes en un cotxe de Red Bull, després d’haver pujat ja a un F1 de McLaren fa uns quatre anys. Aquesta gran acció la realitzarà el primer cap de setmana de setembre en ocasió de la cursa a Silverstone de les World Series.

Rowland, a dia d’avui, és el clar aspirant al títol d’aquest 2015 després de lluitar pel de l’any passat amb dues victòries, però quedant lluny de Sainz a la quarta posició final. Aquest any ho té tot de cara, i després d’aquesta primera meitat d’any avantatja de 26 punts al francès Matthieu Vaxivière, qui pot disputar-li el campionat amb el seu Lotus fins a l’última cursa a Jerez.

A més, cal destacar també que Rowland combinarà les World Series aquest final de temporada al costat de la GP2, on ha trobat seient des de Silverstone a l’equip MP Motorsport, substituint a Sergi Canamasas i tenint com a company d’equip a Daniel De Jong. En aquest primer cap de setmana a Anglaterra, el britànic ja va poder collir els seus primers tres punts a la cursa curta de diumenge, donant una bona impressió.

En un comunicat Rowland deia el següent al respecte d’aquest premi:

“Em sento molt afortunat per haver pilotat un McLaren a Silverstone fa quatre anys i és que realment és bo poder tornar a tenir l’experiència, especialment amb el Red Bull i el motor antic. Espero això amb moltes ganes però estic principalment centrat en les curses de la FR3.5. Pujar a un F1 és un gran extra. No he parlat res encara sobre la preparació, però vull donar les gràcies a Red Bull i a les World Series per oferir-me aquesta gran oportunitat.”

A més, des del seu compte personal a les xarxes socials, Rowland es mostrava molt feliç:

“Amb moltes ganes de conduir el cotxe de F1 de Red Bull a Silverstone. Aconseguir una altra oportunitat de pilotar un cotxe de F1 significa molt per a mi. He tingut aquesta ambició tota la vida ja des que era un nen!”