Males notícies respecte a l’estat de salut de Jules Bianchi. Recentment el seu pare va tornar a publicar unes declaracions una mica pessimistes, en les quals admet que l’estat del seu fill segueix sense evolucionar, de manera que les esperances que desperti algun dia cada vegada són menors.


Ja han passat nou mesos del terrorífic accident de Jules Bianchi al GP del Japó, i les evolucions del francès segueixen sense ser molt positives. Després del fort xoc a Suzuka, Bianchi va ser portat a un hospital a Mie, on va estar les primeres setmanes. Més tard va ser traslladat a la seva França natal, on des de llavors es troba ingressat en un hospital de Niça. Des d’allà els seus pares l’acompanyen dia rere dia, i després de tant de temps lluitant i mantenint l’esperança, l’optimisme es comença a esvair entre la família.

“No pots deixar de patir, és una tortura diària. De vegades sentim que ens tornem bojos perquè per a mi, és pitjor que si s’hagués mort, ja que no podem ajudar més enllà del que està a les nostres mans”.

Aquestes són les recents paraules de Philippe Bianchi, pare del pilot, que ha declarat estar començant a perdre l’optimisme perquè el seu fill desperti del coma. No hi ha evolucions molt grans en el seu estat, i les possibilitats que desperti cada vegada són menors:

“El temps va passant i ara sóc menys optimista que dos o tres mesos després de l’accident, quan esperàvem una millor evolució. En algun moment necessites analitzar-ho bé i adonar-te de la gravetat que és aquesta situació”.

A més, després d’aquestes paraules Philippe també ha afegit que, si el seu fill sortís del coma, les grans seqüeles que li podrien quedar podrien portar més problemes a en Jules, ja que l’ex pilot de Marussia ja li va dir en el seu dia que li costaria acceptar tenir seqüeles després d’un accident com el que va tenir Michael Schumacher.

“Si surt i es troba amb grans discapacitats estem segurs que no és el que voldria Jules. Ja havíem parlat sobre això. Ens va dir que si tingués un accident similar al de Michael Schumacher i es quedava sense poder pilotar mai més, li costaria molt acceptar-ho. Perquè era la seva vida”.

Finalment, el pare del francès va posar recentment des de les xarxes socials un missatge per tranquil·litzar els aficionats si les seves paraules havien estat una mica dures, ja que tota la família continua lluitant per ell i sempre mantindran l’esperança de que algun dia desperti:

“Si em vaig expressar sobre el meu fill amb paraules una mica dures, aquesta no és la realitat de la situació, en canvi que cadascú sàpiga que malgrat això ni jo, ni la seva mare, ni els seus germans i germana no abandonarem aquesta batalla. Jules és aquí i fins al seu últim respir estarem al seu costat. Tot això perquè ell és el nostre exemple, la nostra força i el nostre amor, així que ‘Forza Jules et Keep Pushing JB17′”.