El pilot de Yamaha ha guanyat a Phillip Island després d’una cursa de supervivència on han acabat 14 pilots. Lorenzo ha estat segon i Smith tercer. Triplet de Yamaha.

Després d’una eixida no molt bona, Marc Márquez va recuperar el lideratge que li havia llevat Lorenzo en els primers metres. Per darrere, eixida neta i sense incidents.

Marquez i Lorenzo es van escapar i després d’ells, Valentino Rossi s’intentava acostar després de remuntar des d’arrere i superar a les dos Yamaha Tech 3.

Andrea Iannone se’n va anar al sòl i va tocar a Dani Pedrosa que va entrar a boxs i es va retirar.

Rossi es va acostar a Lorenzo i li va avançar en la volta 8 després d’un genial avançament en la corba 4. En la volta següent Jorge va avançar a Rossi en la corba 1 però l’italià li va tornar l’avançament en el mateix punt que la volta anterior.

A falta de 14 voltes per al final Lorenzo va avançar Valentino i van continuar una lluita apassionant entre companys d’equip.

A falta d’11 voltes per al final, Lorenzo se’n va anar recte i li regalà la segona posició a Valentino.

A falta de 10 voltes per al final, Marc Marquez se’n va anar al sòl i es va haver de retirar.

Stefan Bradl va entrar colat en la corba 4 i es va portar per davant a Aleix Espargaró igual que el que va passar amb Iannone i Pedrosa. Aleix es va haver de retirar.

Cal Crutchlow va avançar a Lorenzo i es va col·locar segon amb la Ducati.

Pol Espargaró també se’n va anar al sòl en la corba 4 i es va haver de retirar quan intentava caçar Lorenzo.

A l’última volta, Cal Crutchlow que anava segon se’n va anar al sòl i no va poder acabar.

Finalment Rossi va guanyar la carrera, Lorenzo va ser segon i Smith tercer. Després d’ells Dovicioso, Barberá, Bautista i Redding