El pilot suec ha guanyat la vuitena cursa del campionat sobre l’asfalt alemany per davant de Lucas Di Grassi i Nick Heidfield. Sébastien Buemi ha remontat des de la catorzena posició fins a la cinquena. El circuit urbà de l’aeroport de Tempelhof ha estat l’escenari de la disputa.

L’inici de la cursa ha estat vibrant amb el pilots buscant un lloc on avançar. Tot i la poca amplada del circuit no s’ha produït cap incident. Nick Heidfield (Mahindra Racing) s’ha col·locat tercer passant a José María López (DS Virgin Racing). A la tercera volta ha estat Stephane Sarrazin (Techeetah) qui ha avançat a Nelson Piquet Jr (NextEV NIO) per col·locar-se dotzè. Pel que fa al grup capdavanter, Lucas Di Grassi (ABT Schaeffler Audi Sport) ha obert una diferència còmoda des del primer moment sobre Felix Rosenqvist (Mahindra Racing), al mateix temps que el suec ho feia sobre Nick Heidfield. No obstant, el pilot alemany ha agafat un bon ritme conforme se succeïen les voltes, però José María López li ha seguit el ritme junt a Sam Bird (DS Virgin Racing), formant un grup de tres que tenia l’objectiu de connectar amb Rosenqvist.

No ha estat fins a la quarta volta que Sébastien Buemi (Renault e.Dams), líder del campionat, ha pogut començar a guanyar posicions després de sortir catorzè. El suís s’ha col·locat dotzè a la setena volta després de passar per davant de Stephane Sarrazin. Per la zona intermitja de la classificació, Maro Engel (Venturi Formula E) ha avançat a Nico Prost (Renault e.Dams) per ubicar-se vuitè. Mitch Evans (Panasonic Jaguar Racing) ha tingut problemes amb el seu cotxe i ha hagut de canviar de màquina. Mentrestant, Buemi ha continuat amb la seva particular remontada ubicant-se onzè per davant Jérôme D’Ambrosio (Faraday Future Dragon Racing) al mateix temps que les diferències han augmentat entre els pilots capdavanters, i és que Di Grassi ha imposat un ritme molt alt.

Al dotzè gir hi ha hagut una sanció per a Tom Dillmann (Venturi Formula E Team) per a fer un ús excessiu de la seva energia. Buemi s’ha posat desè passant a Oliver Turvey (NextEV NIO) després de 15 voltes, entrant als punts. Pocs minuts després ha avançat a Engel, ocupant el novè lloc. Els dos pilots del DS Virgin Racing (López i Bird) han tingut una lluita interessant després que Nick Heidfield obrís una diferència de gairebé dos segons. Rosenqvist ha aprofitat dues passades de frenada de Di Grassi per apropar-se en la lluita per guanyar la cursa, passant-lo en l’inici de la volta 22, la que marcava la meitat del recorregut.

Ha estat llavors quan han començat els canvis de cotxe. Bird ha perdut la posició respecte a Jean-Éric Vergne (Techeetah), Nico Prost i Daniel Abt (ABT Schaeffler Audi Sport), que han estat més ràpids al box. 6 girs més tard, Buemi ha passat a Abt per ser vuitè. A falta de nou voltes ha fet el mateix amb Bird en un avançament arriscat però dintre de la legalitat. Pel davant, les posicions de podi es mantenien igual respecte a les de la sortida del box sense que hi hagués senyal de proximitat entre els tres pilots capdavanters.  Prost no ha oposat resistència al seu company d’equip i l’ha deixat passar per ubicar-se en sisena posició. Ha pogut acabar en el cinquè lloc després de la sanció de cinc segons a Vergne per una sortida poc segura del box. La cursa ha quedat de la següent manera:

POS Pilot Equip Temps/dif.
1 Felix Rosenqvist Mahindra Racing 44 voltes
2 Lucas Di Grassi ABT Schaeffler Audi Sport 2.232
3 Nick Heidfield Mahindra Racing 4.058
4 José María López DS Virgin Racing 13.638
5 Sébastien Buemi Renault e.Dams 17.888
6 Nico Prost Renault e.Dams 19.068
7 Daniel Abt ABT Schaeffler Audi Sport 19.799
8 Sam Bird DS Virgin Racing 20.065
9 Jean-Éric Vergne Techeetah 20.689
10 Maro Engel Venturi Formula E 39.030
11 Oliver Turvey NextEV NIO 40.985
12 Stephane Sarrazin Techeetah 42.682
13 Nelson Piquet Jr NextEV NIO 42.980
14 Jérôme D’Ambrosio Faraday Future Dragon Racing 45.712
15 Adam Carroll Panasonic Jaguar Racing 49.658
16 Loïc Duval Faraday Future Dragon Racing 59.010
17 António Felix da Costa Andretti Formula E 1’00.269
18 Robin Frijns Andretti Formula E 1’02.463
19 Tom Dillmann Venturi Formula E 1’07.695
20 Mitch Evans Panasonic Jaguar Racing DNF