Nico Rosberg ha marcat el millor temps en una acalorada segona sessió d’entrenaments lliures, just per davant del seu company d’equip, qui no ha pogut sortir a pista fins a trenta minuts del final per problemes elèctrics en el seu monoplaça.

Sense incidents, però no pas tranquil·la. L’activitat a pista durant la segona sessió d’entrenaments lliures al circuit de Monza ha estat notable excepte durant els primers moments, quan els núvols cobrien l’autòdrom i l’asfalt era fred.

De mica en mica els equips han anat traient els cotxes de box. L’últim en fer-ho ha estat l’equip Mercedes, que fins passats quinze minuts no ho ha trobat tot oportú, esperant a que el sol brillés sobre la pista. Però el cotxe de Lewis Hamilton no sortia i els mecànics anaven de bòlid. El cotxe no engegava. Després d’haver desmuntat fins i tot el fons pla i una hora i quart de feina, el britànic ha pogut abandonar el pit-lane i marcar setze voltes – mentre que Rosberg n’ha fet quaranta-una -.

Per la seva banda, Ferrari segueix de ben a prop els Mercedes, amb Räikkönen a una dècima i Alonso a tres. Els Red Bull, en canvi, segueixen encara sense destacar, i tot i haver rodat moltes voltes – Ricciardo n’ha fet trenta-set, compensant les poques de la primera sessió – es mantenen un graó per sota dels McLaren i els Williams.

Demà els Fórmula 1 tornaran a trepitjar l’asfalt italià a les onze del matí per la tercera sessió d’entrenaments lliures, abans de la sessió de qualificació.