Mike Rockenfeller ha aconseguit la seua primera victòria enguany. El pilot d’Audi ha aconseguit imposar-se als seus rivals sense cap dificultat, aconseguint així la seua segona victòria en el traçat moscovita.


 

Bruno Spengler ha estat segon, aconseguint així el seu segon podi del cap de setmana, que ho fan pujar fins a la 5a plaça del campionat de pilots.

Mattias Ekstrom ha estat tercer, el pilot d’Audi, avançava a Maxime Martin a falta de 6 minuts per al final. Gràcies a esta tercera posició, el pilot suec d’Audi es col·loca líder del campionat amb 6 punts de diferència sobre Pascal Wehrlein que només ha pogut ser desè. El pilot alemany de Mercedes va estar prou actiu en la pista, i va protagonitzar una bona lluita amb Edoardo Mortara.

Maxime Martin es va quedar a les portes del podi, al no ser capaç d’aguantar els envits d’Ekstrom. Green ha estat cinquè i suma uns bons punts per a intentar tornar a la lluita pel campionat.

Paffett, el millor classificat per a Mercedes, només va poder ser sisè. Mercedes no sols ha perdut el lideratge de pilots, sinó també el de marques. Un mal dia per a la marca de Stuttgart, tot al contrari que ahir.

Tampoc va haver-hi sort per a Dani Juncadella i Miguel Molina, 13é i 14é respectivament.